HomeDespre_NoiGazduirePacheteDomeniiServere
     Fizic, un domeniu web este un set de caractere urmat de .ro, .com, .org sau altă prescurtare, numită extensie. Domeniul web funcţionează ca o adresă virtuală, deci este foarte important să fie unică. Ca şi o adresă reală, domeniul web este folosit pentru localizarea şi accesarea conţinutului găzduit a unui site.

  Un exemplu de nume de domeniu este : firmamea.ro  unde firmamea este numele domeniului şi .ro este extensia. 

  Īn general extensiile afişează provenienţa domeniului. După cum probabil ştii, .ro este alocat geografic Romāniei. Sunt şi domenii internaţionale, ale căror provenienţă geografică nu este stabilită prin extensie (ex. .com pentru activităţi COMerciale, .org pentru ORGanizaţii non-profit ,  .info pentru INFOrmaţii, etc.. .)

  Un domeniu romānesc se īnregistrează pe 99 de ani, deci odată cumpărat rămāne proprietatea Ta timp de 99 de ani. Desigur, dreptul de proprietate se poate transfera sau vinde. 

  Domeniile internaţionale se īnregistrează pe 1 an. Asta īnseamnă, că īn cazul īn care nu prelungeşti comanda ta la trecerea anului, īţi pierzi dreptul de proprietate asupra domeniului. 

  Ai nevoie de īnregistrarea unui domeniu? Uita-te la preţurile noastre şi verifică mai jos disponibilitatea domeniului dorit de tine!


Tip domeniu Preț īnregistrare Valabilitate
domeniu .ro 40 EURO 99 de ani
domeniu .eu 9 EURO 1 an
domeniu.com 13 EURO 1 an
domeniu.com.ro 40 EURO 99 de ani


Ai nevoie de mai mult ajutor?  Sună-ne!

  Inregistrăm domenii cu orice extensie doreşti! Contactează-ne  pentru a cere mai multe detalii!


Verificare disponibilitate domeniu:


www. Cauta
rapid
    Tārgu Mureş

     Mobil: +4-0734-730355
     Tel fix: 0365-730100
     Fax: 0365-814078    
     E-mail: office@sigma-net.ro
     Web: www.sigma-net.ro

HARTA