HomeDespre_NoiGazduirePacheteDomeniiServere
Viața noastră a fost invadată de cuvinte și termeni cu ajutorul cărora vorbim despre internet. Unul dintre aceastea este HOSTING-ul, ajuns la noi din limba englezī.

Dacī creezi un site web , dorești ca el să fie vizitat de cāt mai mulți utilizatori  și dorești ca acestea să poată avea acces la cāt mai multă informație utilă.

Și aici apare problema: unde, īn mod fizic sunt amplasate resursele de internet? Īn computerul Tău? Pare irațional, deoarece pentru asta este necesar ca PC-ul tău să fie conectat non-stop la o linie de internet cu care poți onora cererile concomitente de informații ale tuturor vizitatorilor.

Serviciul de hosting rezolvă cu exactitate această problemă. Amplasarea fizică a informației se face pe un server (calculator foarte performant conectat la mai multe linii performante de internet).

Există furnizori de hosting gratiut - primul refugiu al celor care doresc să se afirme pe internet cu un site. Nu aveți de ce să vă temeți - serviciul de furnizare al spațiului pe disc este īntradevăr gratuit, dar prezintă și cāteva dezavantaje. Din cauza popularității, serverele gratuite sunt adesea suprasolicitate, astfel nu vei avea acces la pagina web. Īn al doilea rānd, ca plată indirectă ești obligat să prezinți reclame și publicații gratuite pe pagina ta.

Majoritatea proprietarilor de pagini web optează pe varianta cu plată a hostingului. Īn ciuda faptului că această plăcere īi costă undeva īntre 7 și 70 de euro pe an, totuși merită:

- nu ești legat de picioare și māini de restricții de spațiu și trafic
- nu ești obligat la publicitate gratuită
- ai asistență și ajutor oricānd ai nevoie
- datele tale sunt īn siguranță
- Abonamentele de hosting cu plată includ şi un număr de adrese e-mail, posibilitatea de a vedea zilnic statisticile site-ului şi de a restricţiona accesul la anumite directoare.

rapid
    Tārgu Mureş

     Mobil: +4-0734-730355
     Tel fix: 0365-730100
     Fax: 0365-814078    
     E-mail: office@sigma-net.ro
     Web: www.sigma-net.ro

HARTA